Privacyverklaring Affiliateblogger.nl

2 juli 2018 

Je privacy is voor Affiliateblogger.nl van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de website Affiliateblogger.nl allemaal doen met informatie die we over jou te weten komen. 

Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact op met Affiliateblogger.nl. 

Contactformulier en Nieuwsbrief 

Met het contactformulier kun je ons vragen stellen of aanvragen doen. 

Hiervoor kunnen wij je (factuur)adres, e-mailadres, telefoonnummer, betalingsgegevens en naw-gegevens gebruiken. Deze hebben wij nodig vanwege het eventuele contract die we met je sluiten. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie en zes maanden daarna. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie er makkelijk bij pakken. Ook kunnen we zo onze klantenservice trainen om nog beter te worden. 

Je kunt je abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin lees je nieuwtjes, tips en informatie over onze producten en diensten. Dit abonnement kun je op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink.

Je e-mailadres wordt alleen met je toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard totdat je het abonnement opzegt. 

Webinars

Sinds augustus 2018 geven we webinars om kennis over specifieke affiliate topics te delen. Hiervoor dien je jouw e-mailadres, naam en organisatienaam te delen. Zo kunnen wij jou op de hoogte houden omtrent het webinar en kunnen we ons goed voorbereiden door te weten welke organisaties aanwezig zijn. Het webinar kun je alleen volgen als je akkoord gaat met deze Privacyverklaring.

Reclame 

Wij willen jou graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij: 

• per e-mail 

• via social media 

Je kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. Elke e-mail bevat een afmeldlink. Je kunt ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken. 

Advertenties 

Onze website vertoont advertenties. Deze publiceren wij niet zelf, dat doen advertentiebureaus waarmee wij samenwerken. Deze bureaus houden bij of je ze leuk vindt, en gebruiken die informatie om in de toekomst alleen nog maar leuke of interessante advertenties en aanbiedingen te doen. 

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen 

Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij je persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf). 

In onze website zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten je persoonsgegevens. 

Cookies 

Onze website gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat je die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat je ons weer bezoekt. 

Wanneer je onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we vragen om je akkoord voor het gebruik van deze cookies. 

Je kunt via je browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van onze website werken dan niet goed meer. 

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacyverklaringen. 

Google Analytics 

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij staan Google toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren. 

Hotjar 

Wij gebruiken Hotjar om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Hotjar gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Zo laten wij de gegevens die worden opgeslagen anonimiseren. Daarnaast worden invoervelden niet getoond om jouw gegevens anoniem te houden. 

Beveiliging 

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om je privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen: 

• Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord- Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen jou en onze website wordt afgeschermd wanneer je persoonsgegevens invoert 

Wijzigingen in deze privacyverklaring 

Wanneer onze website wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen. 

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens 

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder. 

Je hebt de volgende rechten: 

• uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen 

• inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben 

• het laten corrigeren van fouten 

• het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens 

• intrekken van toestemming 

• bezwaar maken tegen een bepaald gebruik 

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen. 

Klacht indienen 

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens. 

Contactgegevens 

Affiliateblogger.nl 
Piersonstraat 11-15
1112 AV Diemen 
jennifer@affiliateblogger.nl 
06-30920428