Affiliateblogger Shop

Welkom in de Affiliateblogger Shop, waar je ebooks kunt kopen om jouw affiliate strategie naar next level te brengen. Ik krijg met regelmaat vragen of ik publishers en adverteerders kan helpen bij hun affiliate marketing strategie, lancering en opstart. In de ideale wereld help ik iedereen, maar als freelancer is er helaas geen onbeperkt de tijd beschikbaar.

Via deze ebooks help ik je naar het volgende niveau binnen affiliate marketing. Voor een bizarre prijs van €15,- per ebook (excl. btw), want wat ik je leer in deze ebooks is wat ik zelf ook op dagelijkse basis voor mijn klanten in de praktijk breng. Ik leg je concreet en praktisch uit jij dit zelf in de praktijk kunt brengen en meer uit affiliate marketing kunt halen.

Ik hoop dat ik je via deze weg mag helpen naar de volgende stap binnen jouw affiliate marketing inzet. Ik kijk er naar uit,

Jennifer


Ebook: jouw affiliate game plan
publisher editie

ebook affiliate game plan

Prijs: €15 exclusief btw

Dit ebook is uitermate geschikt voor website eigenaren die…

 • nog niet aan affiliate marketing doen maar hier potentie in zien
 • niet weten waar ze moeten beginnen als het op affiliate marketing aan komt
 • affiliate marketing zonder strategie inzetten en dit graag verder professionaliseren
 • hun website optimaliseren om meer verkeer te realiseren, bijvoorbeeld via social media of SEO
 • meer geld willen verdienen aan hun website op hun eigen manier zonder consessies te doen
 • zich richten op blogs of een content website hebben. Andere publisher types kunnen ook, maar ik redeneer vanuit mijn ervaring als blogger.

Voldoe je hier (nog) niet aan? Het ebook kan nog steeds waardevol voor je zijn, maar er kunnen elementen in staan waar je niet meteen mee aan de slag kunt.

Ebook: jouw affiliate game plan
adverteerder editie

ebook affiliate strategie adverteerder

Prijs: €15 exclusief btw

Dit ebook is uitermate geschikt voor webshop eigenaren die…

 • een bestaand product of dienst verkopen
 • nog niet geen affiliate programma hebben maar dit graag willen
 • het lastig vinden om te starten met affiliate marketing en niet weten waar te beginnen
 • klaar zijn voor professionalisering van de strategie van het affiliate programma
 • iets aan online marketing voorkennis hebben zodat ze nog sneller tractie kunnen pakken
 • potentie zien in een samenwerking met een affiliate netwerk als Awin, Daisycon, TradeTracker, Tradedoubler, Webgains, of een SaaS platform als Partnerize of Impact.

Voldoe je hier (nog) niet aan? Het ebook kan nog steeds waardevol voor je zijn, maar er kunnen elementen in staan waar je niet meteen mee aan de slag kunt of die jouw affiliate netwerk niet ondersteunt.

Het is tijd voor jouw eerste stappen in de wondere wereld van affiliate marketing, op strategisch niveau. Meer uit affiliate marketing kan echt als je de juiste strategie hebt en hier vanuit handelt. En daar help ik je mee in dit ebook, ongeacht of je een publisher of een adverteerder bent.

Ik geloof in strategisch affiliate marketing. Iedereen kan zomaar starten met affiliate marketing, maar als je het aanpakt vanuit een visie en een strategie zet je het meteen goed in en ga je meer uit affiliate marketing halen. Meer samenwerkingen, meer verdiensten en meer mogelijkheden. Meer inspiratie om naar een volgend level te gaan met jouw website of webshop. Op jouw voorwaarden. Je hoeft niet over je eigen grenzen heen te gaan om meer uit jouw affiliate marketing te halen.

"Dit e-book is een onmisbare kickstart voor als je meer wilt doen met affiliate marketing, maar niet weet waar te beginnen. Affiliate marketing is iets waar ik al heel lang meer mee wilde doen. Ik deed er al wel wat mee, maar niet heel strategisch en doordacht. Dit e-book barst van de informatie en praktische handvatten om het wel strategisch aan te pakken. Heel fijn dat Jennifer veel concrete tooltips geeft, dingen met voorbeelden opheldert en je een inkijkje geeft in haar strategie. Ik heb nu een mooi plan én first steps liggen om eindelijk serieus werk te maken van mijn affiliate marketing."

- Romy Veul van VakerVrolijk.nl

Wat kun je van dit ebook verwachten?

 • Mijn affiliate game plan blueprint hoe ik strategieën inricht om jou meer structuur te geven in dit proces
 • Concrete tips, tricks en adviezen om jou affiliate marketing op strategisch niveau te laten ervaren
 • Handige tools om affiliate marketing makkelijker te maken
 • Een werkboek waarin je gestelde vragen kunt beantwoorden en notities kunt maken zodat je concreet stappen zet

Samen bouwen we via deze weg jouw affiliate marketing strategie en kun jij profiteren van mijn lessen in 8 jaar affiliate marketing. Ik zou het heel tof vinden als ik jou mag helpen via dit ebook bij jouw affiliate strategie.