Affiliateblogger Redactie

Affiliateblogger Redactie


Jennifer Kok is oprichter van Affiliateblogger.nl en heeft van kennisdeling over affiliate marketing haar missie gemaakt. Naast bloggen op Affiliateblogger, is ze spreker, geeft ze professionals advies, managed ze affiliate programma’s en organiseert ze evenementen.


Michael is mede eigenaar van en projectmanager bij Affiliateblogger. Hierbij is hij verantwoordelijk voor alle projecten, waaronder de Affiliateblogger Masterclass. Hij blogt graag voor de beginnende affiliate topper en over aankomende projecten en evenementen.


Marije Snijder is affiliate marketeer bij wehkamp en gastblogger bij Affiliateblogger. Ze heeft het doel om de toenemende waarde en de geavanceerde mogelijkheden van affiliate marketing op de kaart te zetten.


Charlotte is in 2014 begonnen bij het affiliate netwerk Tradedoubler in Engeland, maar tegenwoordig is ze Client Development Manager in het centrum van Rotterdam! Lichtelijk verslaafd aan haar baan blogt ze graag over haar kennis van affiliate marketing.


Marjolein heeft een brede kennis en passie voor online marketing. Ze ziet in elk vraagstuk een uitdaging en heeft de ambitie om zaken naar een hoger niveau te tillen.


Kelvin heeft jarenlange ervaring op het gebied van Affiliate Marketing en bereikt met diverse affiliate websites een doelgroep van meer dan 15.000 personen. Hij heeft passie voor branding & visuele communicatie en heeft zijn eigen bedrijf die zich specialiseert in merkenbouw.


Simon Kriek is eigenaar van internet bureau Nicetoclick.com en gespecialiseerd in het ontwikkelen en lanceren van succesvolle affiliate websites en vergelijkingssites. Hij geeft je graag tips en tricks voor jouw affiliate website, van het bouwen tot handige tools.


Mike is verantwoordelijk voor marketing en sales bij Symbaloo, en vanwege zijn internationale werkomgeving ziet hij snel opkomende trends. Deze en andere marktveranderingen deelt hij met passie.


Floris van Vredendaal is eigenaar van meerdere internetconcepten. Zijn bedrijf, hatless.com, focust zich vooral op SEO en content marketing en verdient door middel van CPC en affiliate marketing. Daarnaast drinkt hij graag een biertje en is hij fan van Feyenoord.


Isabelle Westra werkt bij online marketing bureau BlooSEM als Online Marketing Consultant. Verantwoordelijk voor SEA, Social en Affiliate zal ze op Affiliateblogger schrijven over de diverse aspecten van online marketing binnen affiliate.


Jelle Oskam is oprichter van Nubis Digital Agency en sinds 2015 op interim basis verantwoordelijk voor de Global affiliate strategie van adidas. Voor Affiliateblogger schrijft hij over internationale affiliate evenementen, interviewt hij internationale experts en deelt hij zijn visie.


Mandy is Event Manager bij Affiliateblogger. Ze houdt zich bezig met het organiseren van evenementen als Affiliateblogger Sessions en de Affiliateblogger Masterclass. Daarnaast blogt ze over veranderingen in de markt.