Podcast

Naast het inspireren en delen van kennis op het blog, deel ik sinds eind september 2022 ook inspiratie en kennis via de Affiliateblogger Podcast. Deze podcast was één van want-to-haves op mijn business bucket list én ik kan niet blijer zijn om ook via deze weg jou verder te mogen helpen.

Ik zie de Affiliateblogger Podcast als een verlengstuk van het blog. Soortgelijke onderwerpen en invalshoeken zul je hier voorbij horen komen, maar met een iets andere insteek. Het is of een toevoeging op een bestaande blog, of juist andersom, of het een podcast zonder gekoppelde blog maar met iets wat ik graag met je wil delen. Hoe meer podcast afleveringen online komen, hoe meer deze omschrijving voor je zal gaan leven.

Te streamen via deze podcast apps

De Affiliateblogger Podcast is vindbaar via:

Ik luister zelf het liefst naar podcasts op Spotify, dus iets met de kracht van de gewoonte dat ik zelf het meeste doorverwijs naar dit platform. Maar weet dus dat je de podcast op verschillende plekken terug kunt vinden. De afleveringen zijn hier gelijk aan elkaar, dus je mist niets als je toch Apple Podcasts boven Spotify verkiest.

Affiliateblogger Podcast afleveringen

De laatste podcast afleveringen deel ik ook hier graag met je! Veel luisterplezier en super leuk als je in jouw favoriete podcast app een beoordeling wilt achterlaten. Dat helpt mij om nog meer mensen te inspireren én geeft me gevoel bij hoe jij de podcast afleveringen ervaart.