Affiliateblogger Podcast is live!

Business dreams can come true: Affiliateblogger Podcast is live! Trots als een pauw dat ik je verder mee mag nemen in de wondere wereld van affiliate marketing, niet alleen op het blog maar vanaf nu ook via de podcast. Een podcast als toevoeging op het blog stond al maanden op mijn business wishlist. Ik weet inmiddels hoeveel tijd het kost om Affiliateblogger als blog goed te runnen, een podcast daarnaast was de afgelopen maanden nog te ver gegrepen. Tot ik besefte dat dit ook iets is wat ik gewoon moet gaan doen, niet langer moet overdenken. Dit en wat je van de podcast kunt verwachten, deel ik graag met je in dit blogartikel.

Het podcast proces

Iedere keer als ik op zoek ging naar hoe te starten met een podcast kwam ik vast te zitten op het technische aspect. RSS feeds, montage programma’s en opname apparatuur: het oversteeg me volledig. Totdat ik het idee een keer opperde bij Monique van VA Buro, met wie ik nu al een tijd fijn samenwerk voor Affiliateblogger & Welovewebshops. Als accountability partner hierin introduceerde ze me aan Babette van Studio Bezemkast. Op dat moment had zij namelijk een brainstorm sessie in de aanbieding. Letterlijk, drie kwartier sparren tegen een no brainer bedrag. Dit had ik nodig om verder gas te geven.

Deze afspraak met Babette gaf me enorm veel inzicht en liet me zien dat het echt niet zo moeilijk is als het kan lijken. Datzelfde weekend pende ik 30 podcast ideeën neer, zette ze in een Asana bord en deed onderzoek naar een microfoon. Met de juiste tools in mijn zak dankzij Babette, en dankzij de hulp van Monique bij het monteren (hoewel ik dit best zelf zou kunnen achteraf gezien, vind ik het heel fijn dat ik me vooral op de creatie kan focussen) is het vliegensvlug gegaan. Binnen de eerste maand aan experimenteren, trial & erroring, sta ik nu hier. IK BEN LIVE!

affiliateblogger podcast is live

Wat mag jij verwachten van Affiliateblogger Podcast?

Ik heb zelf een beeld bij Affiliateblogger Podcast en wat jij hiervan mag verwachten. Dat leg ik je ook uit in mijn allereerste podcast: ‘Dit ben ik!’, waarin ik je meeneem in mijn affiliate avontuur so far en wat mijn plannen zijn voor deze podcast.

In a nutshell: iedere woensdag mag je een nieuwe Affiliateblogger Podcast aflevering verwachten op Spotify, Stitcher, Google Podcasts en Apple Podcasts. Door te zoeken op Affiliateblogger Podcast vind je de zogenoemde show. In deze podcasts neem ik je mee in mijn dagelijkse uitdagingen van affiliate marketing, deel ik zoveel mogelijk kennis met je en help ik je verder op weg in jouw affiliate avontuur. Ik zie Affiliateblogger Podcast echt als een verlengstuk van het blog. Het kan zeker zijn dat je in de podcast andere dingen hoort dan ik op het blog deel, maar het zal altijd raakvlak met elkaar hebben. Het zal op elkaar voort borduren, maar ook zal je in de podcast afleveringen topics kunnen horen die je niet op het blog vind, en andersom. Ik merk namelijk in de praktijk dat ik in een blogartikel lang niet altijd kwijt kan wat ik zou willen, en ik vind een podcast een mooie om hierin door te pakken. Ik hoop natuurlijk dat jij dit ook zo voelt en dat we er samen een succes van maken.

Naast deze eerste podcast staat ook mijn tweede aflevering al live over mijn definitie van affiliate marketing. Laat je me weten wat je ervan vind? Ook als je ideeën hebt voor de content dan houd ik me aanbevolen. Ik heb dus zat ideeën, maar ik deel voor jou. Verzoekjes kunnen en mogen altijd. Ik vind het super spannend en ben mega hoog in mijn energie nu het echt gelanceerd is. Het wordt oprecht enorm gewaardeerd als je wilt delen wat je ervan vind.

Spreek je naast op het blog, op LinkedIN en op Instagram, nu ook via de podcast op Spotify, Stitcher en Apple Podcasts. Google Podcasts volgt in de komende dagen. Iets met go before you are actually ready. Here we go!

Plaats een reactie