Affiliateblogger is 1 jaar en jij maakt kans op een affiliate marketeer pakket twv €699

De winnaar is bekend gemaakt op 22 september, om 12 uur. Deelnemen is niet meer mogelijk. De winnaar van het pakket is Alannah.

Doe mee aan de affiliate winactie van het jaar!

Vandaag is Affiliateblogger jarig. Precies 1 jaar geleden startte ik dit platform met één doel: affiliate marketing kennis verspreiden zodat affiliate marketing voor iedereen wordt. Ik vertelde je gisteren al meer over het afgelopen jaar, wat een achtbaan is het geweest! Het is vandaag dus de verjaardag van dit platform. En waar een feestje is (dat vier ik achter de schermen), moet ook getrakteerd worden. Vandaag trakteer ik, samen met dertien sponsoren, jou op een fantastisch pakket ter waarde van €699,- dat je als affiliate marketeer moet hebben.

Wat kun je winnen?

Samen met dertien sponsoren heb ik hét affiliate marketeer pakket samengesteld. Denk hierbij echt in de breedste zin van het woord: voor een inspiratievol bureau, een goede werkplek, lange dagen en avonden op kantoor, en van alles om te groeien. Het pakket bestaat uit meerdere producten en ieder product in dit pakket is zorgvuldig geselecteerd.

Ik ga je nog niet vertellen wat de inhoud van dit pakket is. Dan is namelijk de verrassing eraf en je hebt maar liefst vier weken om zelf mee te doen en de winactie te delen met jouw netwerk en collega’s (geloof me, hier verdien je punten mee). Vanaf vandaag kun je via deze pagina mee doen door je naam en e-mailadres in te vullen. Bevestig je deelname in je mailbox en je doet automatisch mee! Op 22 september om 12 uur zullen we de winnaar als eerste bekend maken op Instagram.

Wie zijn de sponsoren?

Op de deelnamepagina vind je de sponsoren terug, maar ik wil ze je niet langer onthouden. Meet our sponsors, die hele mooie artikelen in het pakket hebben gestopt!

VidaXL
Thuisbezorgd.nl
Bol.com
Perry Sport
Coolblue
Wijnvoordeel
Uitgeverij Haystack
HEMA
Yourskin
Bakker.com
Intertoys
Blokker
Awin

En weet je wat het leuke is? Bijna iedereen in dit lijstje is een adverteerder binnen affiliate marketing, en zeker iedereen speelt een rol binnen affiliate marketing. En de boeken van Uitgeverij Haystack zijn te koop via verschillende affiliate adverteerders!

Kun je echt niet wachten?

Vanaf dag 1 zullen we sneak previews geven op Instagram van de producten die in het pakket zitten. Zo kun je zelf gokken wat er in het pakket zit!

En nu?

Dus even concreet. Dit is wat je moet doen:
Klik hier voor de winactie deelnamepagina.
• Lees de winactie voorwaarden.
• Vul je naam en e-mailadres in.
• Bevestig in je inbox je deelname.
• Maak je netwerk en collega’s blij door de winactie naar hen door te sturen.
• Volg Affiliateblogger hier op Instagram en zie sneak previews van de items!
• Wees op 22 september om 12 uur op Instagram om als eerste te weten of jij hebt gewonnen!

Veel succes, wie weet win jij!

Plaats een reactie