Affiliate marketing training

Training: Affiliate Marketeer in 1 dag!

Ben jij klaar voor een volgende stap binnen de affiliate marketing? Wil jij nog meer weten over de basis, dieper ingaan op handige tools en vragen kunnen stellen over jouw website of webshop? Volg de training Affiliate Marketeer in 1 dag voor publishers of adverteerders. Het kan echt! 

“Met de juiste kennis, inzichten en tools kom je verder binnen affiliate marketing. Maak vandaag nog stappen en volg de training Affiliate Marketeer in 1 dag.”​

Training voor Adverteerders en webshop eigenaren

Heb jij een website waar je producten op verkoopt? Wil jij meer branding rondom jouw producten op een no cure, no pay basis? Ga jij voor meer verkopen via jouw webshop doordat andere websites jouw promoten, bijvoorbeeld populaire blogs, vergelijkingswebsites of kortingscodesites? Volg de training affiliate marketeer in 1 dag voor adverteerders en webshops eigenaren om zelf verder te komen in affiliate marketing!

Tijdens deze training leer jij onder andere over de volgende topics:

 • Wat is affiliate marketing?
 • Hoe start ik met affiliate marketing?
 • Hoe zet ik een eigen programma op?
 • Hoe maak ik de juiste keuzes binnen samenwerkingen met affiliate netwerken of publishers?
 • Hoe bepaal ik welke promotiematerialen ik inzet?
 • Hoe onderhoud ik contact met publishers? En hoe ga ik relevante, kwalitatieve samenwerkingen aan?
 • Met welke trends & ontwikkelingen moet ik rekening houden?
 • Welke tools kan ik gebruiken?

Tijdens de training worden ook (succes)cases gedeeld waar je inspiratie uit kunt halen. Uiteraard kun je jouw persoonlijke vragen stellen tijdens deze training zodat hier tijdens de training op ingespeeld kan worden. 

“Zonder verwachtingen had ik mij ingeschreven voor de affiliate marketing training van Jennifer. Ik wilde deze kant van marketing leren kennen om de mogelijkheden te onderzoeken voor ons platform. De training heeft mij meer gegeven dan verwacht. Alles was tot in de puntjes geregeld door Jennifer. We kregen goede tips en handvatten waarmee we gelijk aan de slag konden in de praktijk. Daarnaast kregen we niet alleen tips over affiliate maar ook over zaken die affiliate marketing kunnen versterken. Na de training ben ik gelijk begonnen aan het schrijven van een plan voor ons platform, want er komt zeker een nieuwe website aan. Mét affiliate marketing.” 

– Marcella van Girls Who

Tijdens deze training krijg je:

 • Het boek ‘Meer klanten met affiliate marketing in 60 minuten’
 • Thee & koffie
 • Iets lekkers
 • Een werkboek, handige checklists en stappenplannen
 • Van 10 uur tot 16 uur heel veel informatie over affiliate marketing
Wil jij hierbij zijn? Per Training kunnen er maximaal 6 mensen aanwezig zijn. Een nieuwe datum wordt binnenkort bekend gemaakt.

“Tijdens de training behandelden we het onderwerp affiliate marketing vanaf de kern. Wat is het precies en nog belangrijker: hoe ga je hier (als publisher) mee aan de slag? Een leerzame training, waarna ik naar buiten liep met een hoop handige tools. Hier kon ik direct mee aan de slag! Ik raad de training aan voor publishers die weinig tot geen ervaring hebben met affiliate marketing. Als je al wat meer ervaring hebt, denk ik dat je meer gebaat bent met een coachingsessie één op één met Jennifer.”

– Esmee van Lyoness

Training voor publishers, website eigenaren en affiliates

Heb jij een website waarop je nu al onbetaald organisaties en producten promoot? Wil je hier eindelijk voor beloond worden? Wil je geld verdienen met jouw blog, cashbackwebsite, vergelijker, kortingscodewebsite of content website? Met deze training leer je meer over affiliate marketing, de samenwerkingen en het promoten. Start vandaag!

Tijdens deze training leer jij onder andere over de volgende topics:

 • Wat is affiliate marketing?
 • Hoe start ik met affiliate marketing?
 • Hoe maak ik de juiste keuzes binnen samenwerkingen met affiliate netwerken of publishers?
 • Hoe bepaal ik welke promotiematerialen ik inzet?
 • Hoe onderhoud ik contact met adverteerders? En hoe ga ik relevante, kwalitatieve samenwerkingen aan?
 • Met welke trends & ontwikkelingen moet ik rekening houden?
 • Welke tools kan ik gebruiken?

Ook worden er tijdens de training (succes)cases gedeeld waar je inspiratie uit kunt halen. Uiteraard kun je jouw persoonlijke vragen stellen tijdens deze training zodat hier tijdens de training op ingespeeld kan worden. 

Tijdens deze training krijg je:

 • Het boek ‘Meer klanten met affiliate marketing in 60 minuten’
 • Thee & koffie
 • Iets lekkers
 • Een werkboek, handige checklists en stappenplannen
 • Van 10 uur tot 16 uur heel veel informatie over affiliate marketing
Wil jij hierbij zijn? Per Training kunnen er maximaal 6 mensen aanwezig zijn. Boek hier jouw plekje.

Liever de training individueel volgen op een plek en datum naar keuze? Dat kan! Boek hier jouw training.