Affiliate marketing training

Affiliate marketing training

Ben jij klaar voor een volgende stap binnen de affiliate marketing? Wil jij nog meer weten over de basis, dieper ingaan op handige tools en vragen kunnen stellen over jouw website? Volg de affiliate marketing training via Douro Media. 

Waarom zou je deze training volgen? Omdat je met de juiste kennis, inzichten en tools verder komt met affiliate marketing. Zo kun je efficient starten, houd je jouw motivatie vast en zet je de eerste stappen richting jouw affiliate succes verhaal. 

Samenwerking met Douro Media

Voor affiliate marketing trainingen voor publishers werk ik samen met Douro Media. Dit gespecialiseerde trainingsbureau organiseert op dagelijkse basis trainingen gericht op online marketing kanalen en -tools. Ik organiseer zelf geen trainingen meer, zoals ik het verleden wel heb gedaan. Dus dit is de enige plek waar je jezelf nog op individuele basis kunt aanmelden om in groepsvorm een affiliate training te volgen.

En: extra voordeel – je kunt je hier ook aanmelden met het STAP budget!

Training voor publishers, website eigenaren en affiliates

Deze training is voor jou interessant als je aan de slag wilt met het promoten van organisaties en producten. Je hoeft nog geen website te hebben, je hoeft zelfs nog geen idee te hebben. Maar het mag natuurlijk wel. Ongeacht wat voor idee je hebt, zolang je hier een product of merk op kunt promoten wat al bestaat ben je hier aan het juiste adres.

In de training neem ik je mee in de wereld van affiliate marketing: ik leg je duidelijk uit wat affiliate marketing is, welke stakeholders erbij komen kijken en hoe dit allemaal samenvalt. Deze basis heb je nodig om goed affiliate marketing te kunnen gaan bedrijven. Iedereen kan een affiliate linkje op een website plaatsen, maar dat kost tijd totdat je dit wiel in je eentje hebt uitgevonden. Waar start je?

Ook daar help ik je mee. Ik laat je zien hoe een affiliate netwerk eruit ziet, waar je op let bij het selecteren van adverteerders en welke promotiematerialen je wilt gebruiken. Ben jij er klaar voor om vandaag nog te starten met affiliate marketing?

Meer informatie op de website van Douro Media

Wil je meer weten over deze training? Op de website van Douro Media vind je de planning, de prijs, en wat ongeveer de topic lijst is van de training. Ik vind het heel leuk om jou daar op locatie (Rosmalen) of virtueel te zien!